Ir doma Lieldienās atklāt grila sezonu. Шашлык vairs nešķiet piemērots politiskajai situācijai, tāpēc ir doma par asado. Arī no veselības viedokļa tas labāks, jo, sildot ēdienu blakus oglēm (nevis virs tām), nenotiek apdūmošana ar kancerogēniem no sadegušajiem taukiem.
Šajā sakarā jautājumi:
Sarunājot ar darbiniekiem vai atvērto durvju dienās (man atsūtīja, ka maija svētkos būšot brunch )
Bet to Fernet Branca (otrā pudele no labās puses) esmu redzējis Ogres TOP veikalā aiz ledus halles
Fernet Branca varot nopirkt, veicot īsu ceļojumu uz Mežaparku, Kokneses prospektu 18. Veikals Vīnapietura, ~otrd.-sestd. 11-20
Internetā ir diezgan daudz bildīšu, tirgotāju lapās, kurās reālā preces nav uz vietas vai arī tās domātas vairumtirgotājiem. Augstāk norādītās biju jau aplūkojis. Bet vienlga, paldies par pūlēm!
osvalds, paldies par norādi, jauks veikaliņš. Tur ir pavisam nelielā daudzumā arī Argentīnas vīni, vienu Melbo paņēmu. Bet tas Fernet, diemžēl ir Branca Menta. Cita nav un neesot bijis. Vizuāli ļoti līdzīgs. Vispār, to iesaka kā labāku iesācējam rūgtajos uzlējumos, bet man ir stipras šaubas par saderību ar grilu, jo tas esot jūtami saldāks. Gandrīz kā Jägermeister, tikai ar pipramētrām.
Es atradu pilnu pudeli sava pirmā Fernet Branca uz palodzes Barselonā ejot no jaunā gada pasākuma no rīta